Renovation of an office building for office use, Rue de Bitbourg, Luxembourg

The building comprises:

3 underground levels with a surface area of around 6500 m2 comprising:

  • 37 parking spaces
  • Parking spaces for cycles
  • Plant rooms
  • Archive areas or multipurpose areas

4 levels above ground with a surface area of around 5400 m2 comprising:

  • A ground level comprising:
  • A main entrance lobby (full height) located on Rue de Bitbourg with a monumental staircase
  • A car park entrance located on Rue de Bitbourg
  • Office spaces articulated around a group of lifts and a toilet block.

3 floors of offices that can be divided into 2 units, articulated around a group of lifts and a toilet block

Client

Project manager:
GREENFINCH GLOBAL INVEST FUND

Project Dates

Handover: end 2015

Partners

Jaspers-Eyers Architects – Brussels

Project Figures

5,400 m² above ground
6,500 m² below ground